Contact

Contact

Wij kleuren uw haren zoals u het wil!

Voor een nieuwe haarkleur kan u uit vele mogelijkheden kiezen

Er zijn verschillende redenen om uw haren te laten kleuren. Maar wat de reden ook is, u zal het steeds op een veilige en professionele manier door ons kunnen laten doen. Wij scholen ons permanent bij om bijvoorbeeld op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden. Hierdoor beschikken wij over een certificaat dat bewijst dat wij nauwgezet met ons vak en haarkleuringen bezig zijn.

Verander uw look

Wanneer u de doorkomende grijze haartjes wil bedekken, dan helpen wij u mee om de juiste haarkleur regio Harelbeke te kiezen. Wat past het best bij uw huid en ogen? Welk effect wilt u uitstralen? Wilt u alles kleuren of enkele lokken? Het zijn allemaal vragen die wij met u overlopen zodat u op een resultaat met hoge voldoening mag rekenen.

Straal met uw nieuwe haarkleur

U kan eveneens voor een andere haarkleur kiezen omdat u uw look eens wil aanpassen. Het kan soms een gewaagde zet zijn maar vertrouw op onze tips. Welke richting u ook uit wil, wij zorgen voor de look die u veel zelfvertrouwen zal geven.  Wenst u geregeld uw haar te kleuren om bijvoorbeeld in de zomer een frisse kleur te hebben en in de herfst meer naar de bruine kant wil gaan? Maak met ons een afspraak en wij komen bij u thuis de haarkleur geven om van te dromen.

Uw haarkleur zal volledig bij uw uitstraling passen:

Zin in een andere haarkleur? Bel ons voor een afspraak.