Contact

Contact

Ga de deur uit met prachtige haren!

Haar laten knippen en brushen doen wij graag voor u

Verspeel geen kostbare tijd in deze drukke tijden. Door uw haar thuis te laten knippen en brushen regio Harelbeke bespaart u veel tijd die u voor andere zaken kan gebruiken. Bij ons maakt u een afspraak wanneer u het uitkomt. U hoeft niet meer te wachten in een kapsalon tot het uw beurt is want wij staan stipt aan uw voordeur. De heen- en terugreis naar een kapper mag u meteen schrappen aangezien wij tot bij u komen. U moet zich enkel ontspannen en dat in uw eigen vertrouwde omgeving.

Jarenlange ervaring

Wij hebben de kennis om u een hele variëteit aan snitten te bezorgen. Wanneer u uw haar wil laten knippen en brushen door ons dan mag u zelf kiezen of u uw haar wast of niet. Als u het wil dan doen wij dit graag of u mag het zelf doen voor onze komst. U betaalt echter geen enkel euro meer als wij het even moeten doen. Daarna neemt u plaats in de stoel bij uw thuis terwijl wij uw haar tot in de puntjes verzorgen. Wij werken met de beste producten, voornamelijk van L’Oréal, om uw haren stevig te voeden en te doen glanzen.

Boost voor uw zelfvertrouwen

Na het knippen, brushen wij uw haar voor een prachtig resultaat. U zal met een haarsnit naar buiten komen voor een groot zelfvertrouwen. Voor deze service moet u niet zelf voorzien. Wij brengen alles zelf mee tot zelfs de handdoeken. U hoeft enkel een afspraak te maken en de deur te openen als wij er zijn.

Geef uw haren de verzorging die ze verdienen:

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.